Skip to main content
Logo Weultjes
Marleen Weultjes
Oefentherapeut Cesar

Collendoorn 10
8103 RJ Raalte
0572 360 150
marleen@cesar-raalte.nl

Lichamelijke klachten

Een lichaam dat niet in balans is kan klachten geven. Als oefentherapeut Cesar analyseer ik uw houding en bewegingspatroon en kijk ik met u mee of er in uw houdings-en bewegingspatroon oorzaken voor uw klachten te vinden zijn. 

Bewegen … gaat niet altijd vanzelf goed

Iedereen beweegt op zijn eigen manier. Niet altijd is de manier waarop je loopt, zit of bukt de goede manier voor je lichaam. Je kunt daardoor klachten ontwikkelen aan het bewegingsapparaat. Denk aan pijn, krachtverlies of een bewegingsbeperking. Ook verkeerd gebruik van de spieren, spanningen, overbelasting of een (chronische) aandoening kunnen klachten geven. Oefentherapie Cesar kan helpen om van uw klacht(en) af te komen door bewuster met uw lichaam om te gaan en bewuster te leren bewegen.

Gericht oefenen: een gezonder lichaam

Tijdens de behandeling optimaliseer ik samen met u uw houding- en bewegingspatroon. Wij kijken naar uw gehele lichaam. De oorzaak van een klacht zit namelijk niet altijd op dezelfde plek als de pijn: diverse lichaamsfuncties beïnvloeden elkaar. Ik maak u bewust van uw houding en manier van bewegen. Zo krijgt u inzicht in hoe uw lichaam reageert op pijn, belasting en spanning. Een individueel oefenprogramma, wat gericht kan zijn op bewustwording, het mobiliseren van de gewrichten en op de goede manier gebruik maken van de gewrichten, spierontspanning, rekken en versterken van de benodigde spieren, zorgt voor een gezonder lichaam. Daarnaast oefenen we met u dagelijkse bewegingen, zodat u die in uw dagelijks leven goed (en ontspannen) kunt uitvoeren.

Klachten:

oc bekken 270 173
Voor de patienten

We zien u binnenkort
graag in onze praktijk

"Marleen is een betrokken en bekwaam therapeute, die verder kijkt dan alleen de klacht."

Neem contact op en maak vandaag nog een afspraak