Skip to main content
Logo Weultjes
Marleen Weultjes
Oefentherapeut Cesar

Collendoorn 10
8103 RJ Raalte
0572 360 150
marleen@cesar-raalte.nl

Fibromyalgie

Klachten die voortkomen uit de reumatische aandoening fibromyalgie kunnen heel verschillend zijn. Veel voorkomend zijn: pijn in uw spieren/gewrichten, chronische vermoeidheid, slaapproblemen, hoofdpijn, maag- en darmklachten.

Wat is fibromyalgie?

Fibromyalgie veroorzaakt pijn in bindweefsel en spieren. Tot nu toe is nog geen duidelijke oorzaak gevonden voor deze reumatische aandoeding. Wel is uit onderzoek bekend dat er een relatie is met de werking van de hersenen: hier wordt spierspanning geregeld. Ook is aangetoond dat klachten verergeren bij stress, inspanning en vochtig weer.

Wat kan ik voor u doen?

U krijgt inzicht in de belasting van uw lichaam en leert rekening houden met wat uw lichaam aankan. Ontspanningstechnieken helpen om uw dagelijkse bewegingen met de juiste spierspanning uit te voeren. U versterkt uw spierspanning en verbetert uw conditie. U krijgt weer vertrouwen in uw lichaam en plezier in bewegen. Psychosomatische therapie kan een optie zijn als u in een negatieve spiraal terecht bent gekomen door uw klachten.

Zorgwijzer fibronet voor fibromyalgie.

We zien je graag binnenkort in onze praktijk

Mail of bel ons gerust voor een afspraak of voor een vraag over uw klacht. Regelmatig heb ik een wachtlijst. Ik doe mijn best u zo snel mogelijk in te plannen of u door te verwijzen naar een collega die bij u past.

"Marleen is een betrokken en bekwaam therapeute, die verder kijkt dan alleen de klacht."

Neem contact op en maak vandaag nog een afspraak