Skip to main content
Logo Weultjes
Marleen Weultjes
Oefentherapeut Cesar

Collendoorn 10
8103 RJ Raalte
0572 360 150
marleen@cesar-raalte.nl

Individuele behandeling of groepsles

Als u een afspraak maakt in de praktijk voor een behandeling is dat voor een individuele behandeling. Deze behandeling duurt een half uur en kan zonodig in het begin wekelijks plaatsvinden en daarna verder uitgebouwd met langere tussenpozen. De hoeveelheid benodigde behandelingen is per persoon verschillend. 

De behandeling begint bij de intake en een eventueel lichamelijk onderzoek. Bij de intake neemt u een handdoek, een legitimatie, uw verzekeringsgegevens en een eventuele verwijzing mee.

Mocht u niet in de gelegenheid zijn (door teveel klachten of door uw beperkte mobiliteit) dan is er een mogelijkheid dat ik bij u aan huis kom. Dit moet altijd op verwijzing zijn van uw arts of specialist.

Daarnaast geef ik 2 groepslessen. In deze groepslessen kunt u aan uw conditie en spierkracht werken. Ik kijk met u mee of u de bewegingen op de goede manier uitoefent. Dit is niet bedoeld als vervanging voor de individuele behandeling. Alleen ter aanvulling.

We zien je graag binnenkort in onze praktijk

Mail of bel ons gerust voor een afspraak of voor een vraag over uw klacht. Regelmatig heb ik een wachtlijst. Ik doe mijn best u zo snel mogelijk in te plannen of u door te verwijzen naar een collega die bij u past.

"Marleen is een betrokken en bekwaam therapeute, die verder kijkt dan alleen de klacht."

Neem contact op en maak vandaag nog een afspraak