Skip to main content
Logo Weultjes
Marleen Weultjes
Oefentherapeut Cesar

Collendoorn 10
8103 RJ Raalte
0572 360 150
marleen@cesar-raalte.nl

Slaapoefentherapie

Slecht slapen, we doen het allemaal wel eens. Als het vaker voorkomt, kan het u beperken in uw dagelijks functioneren. Denk aan vermoeidheid, concentratie-problemen, geïrriteerd zijn, hoofdpijn, pijnlijke spieren door verhoogde spierspanning. Als Slaapoefentherapeut kunnen wij u begeleiden met therapie, speciaal op uw slaapprobleem afgestemd.

Slaapoefentherapie is een effectieve manier om uw slaapprobleem aan te pakken. Slapen kun je leren. We gaan, samen met u, aan de slag. Door praktische tips en oefeningen leert u de vicieuze cirkel te doorbreken. Na een intake en eventueel een kort onderzoek, maken we samen een behandelplan voor u.

Therapie kan gericht zijn op:

  • Slaap hygiëne adviezen
  • Rust en ontspanning
  • Een goede invulling van de dag
  • Doorbreken van factoren en gedachten die het slaapprobleem in stand houden

Slaapoefentherapie is geschikt bij inslaap- of doorslaapproblemen, te vroeg wakker worden, of bij slaapproblemen veroorzaakt door andere factoren, bijvoorbeeld stress, uw baby die niet goed slaapt, burn-out.

www.slaapoefentherapie.nl/folder

Slaapoefentherapie bij kinderen

Bij kinderen, tot 18 jaar, komen veelvuldig slaapproblemen voor. Afhankelijk van de leeftijd spelen andere factoren een rol. Als Slaapoefentherapeuten stemmen wij onze behandeling af op de leeftijd van het kind en de factoren die van invloed zijn. Als ouder (s) wordt u vaak actief betrokken bij de therapie.

www.slaapoefentherapie.nl/folderkind

LOGO SLAAPOEFENTHERAPIE

oc bekken 270 173
Voor de patienten

We zien u binnenkort
graag in onze praktijk

"Marleen is een betrokken en bekwaam therapeute, die verder kijkt dan alleen de klacht."

Neem contact op en maak vandaag nog een afspraak