Skip to main content
Logo Weultjes
Marleen Weultjes
Oefentherapeut Cesar

Collendoorn 10
8103 RJ Raalte
0572 360 150
marleen@cesar-raalte.nl

Chronische Pijn

Speciaal voor.. Chronische Pijnklachten

Al langere tijd pijnklachten? Dan kan het zijn dat u chronische pijn heeft. Dat betekent dat de oorzaak voor de pijn die u voelt is verdwenen, maar u toch pijnklachten houdt. Via Cesartherapie kunt u meer grip krijgen op uw klachten en beter leren omgaan met de pijn.

Pijn: hoe & watsmarl tol chrpijn 270 173

Pijn is nuttig. Pijn waarschuwt u immers dat er in uw lichaam iets niet in orde is. Acute pijn heeft meestal een duidelijke oorzaak, zoals een wond. Dit soort pijn gaat meestal vanzelf weer over. Pijn kan echter chronisch worden. Dat is het geval als u langere tijd pijnklachten houdt, terwijl de oorzaak van de pijn verdwenen is. Deze pijn heeft geen waarschuwingsfunctie meer en gaat als het ware een eigen leven leiden. Dat is veelal negatief van invloed op uw dagelijks leven. Zo kan het zijn dat u bepaalde bewegingen vermijdt, uit angst voor pijn. Of u bijt zich door die pijn heen, wat op termijn niet is vol te houden.

Wat Cesartherapie kan doenhome folder chrpijn 173 270

Met collega’s die allemaal gespecialiseerd zijn in behandeling van pijnklachten (het Netwerk chronische pijn) is een methode ontwikkeld om chronische pijn te behandelen. In het netwerk zijn tal van professionals zoals revalidatieartsen en reumatologen vertegenwoordigd. Wij werken vanuit dezelfde visie en op dezelfde manier aan eenduidige pijnbehandeling. Mijn behandeling richt zich in eerste instantie niet op het wegnemen van de pijn, maar op meer inzicht krijgen in de pijn en het beter leren omgaan met pijn. Hierdoor krijgt u meer grip op uw leven. Meer weten? Kijk ook eens op www.netwerkchronischepijn.nl

Behandeling op (uw) maat

Na intake en onderzoek stel ik samen met u behandeldoelen op. Belangrijk is waar ú aan wilt werken. De één wil bijvoorbeeld beter kunnen fietsen, de ander wil juist beter met spanningen omgaan. U leert kritisch kijken naar de pijnklachten en uw eigen functioneren en leert gebruikmaken van uw mogelijkheden. Ik coach u daarbij. We gebruiken ook ‘gewone’ oefeningen vanuit de oefentherapie. We werken samen aan het herstel van de totale balans tussen lichaam en geest. Door uw pijnklachten is de kans groot dat u anders bent gaan bewegen, wat ook andere pijnklachten kan geven.

Logo ncp logo 150dpi

oc bekken 270 173
Voor de patienten

We zien u binnenkort
graag in onze praktijk

"Marleen is een betrokken en bekwaam therapeute, die verder kijkt dan alleen de klacht."

Neem contact op en maak vandaag nog een afspraak