Skip to main content
Logo Weultjes
Marleen Weultjes
Oefentherapeut Cesar

Collendoorn 10
8103 RJ Raalte
0572 360 150
marleen@cesar-raalte.nl

Nek- en schouderklachten

Nek-schouderklachten

Een verkeerde houding, verkeerd gebruik van schouders, stress, een sportblessure, een ontsteking, een verkeerde houding achter de computer: de redenen van nek- en schouderklachten kunnen legio zijn.

Veelvoorkomende klachtenoc comp 270 173

Klachten aan armen, nek of schouders komen veel voor. Hoe klachten ook ontstaan: er kan iets aan gedaan worden. De oorzaak van de klacht vinden is belangrijk, om herhaling van klachten te voorkomen.

Wat kan ik voor u doen?

Waar ligt de oorzaak van uw klacht? Daarnaar gaan we op zoek. U krijgt vervolgens oefeningen op maat die passen bij uw dagelijkse werk of activiteiten. Zowel uw werksituatie (hoogte van uw stoel en bureau) als uw thuissituatie (huishoudelijk werk) en uw hobby’s (sporten, tuinieren, klussen) komen aan bod. U krijgt oefeningen om uw spieren te versterken en uw armbewegingen en houding te verbeteren. U leert bewuster en gezonder te bewegen.

Meer informatie? Bel (0572) 360150 voor een afspraak of stuur een e-mail.

We zien je graag binnenkort in onze praktijk

Mail of bel ons gerust voor een afspraak of voor een vraag over uw klacht. Regelmatig heb ik een wachtlijst. Ik doe mijn best u zo snel mogelijk in te plannen of u door te verwijzen naar een collega die bij u past.

"Marleen is een betrokken en bekwaam therapeute, die verder kijkt dan alleen de klacht."

Neem contact op en maak vandaag nog een afspraak