Skip to main content
Logo Weultjes
Marleen Weultjes
Oefentherapeut Cesar

Collendoorn 10
8103 RJ Raalte
0572 360 150
marleen@cesar-raalte.nl

Hoofdpijn en Migraine

Hoofdpijn of migraine

Als je vaak hoofdpijn hebt, kan dit je dagelijkse functioneren belemmeren. Er zijn veel soorten hoofdpijn: spierspanningshoofdpijn en migraine zijn het meest bekend.

 

Meer over hoofdpijn en migraine

Een drukkend, trekkend of klemmend gevoel om het hoofd. Dat kenmerkt (spier)spanningshoofdpijn. Meestal begint dat met een gespannen gevoel in uw nek en schouders. Migraine kent meerdere, soms heftige symptomen, tot en met misselijkheid en niet tegen licht kunnen. Download hier de folder over spierspanningshoofdpijn.

 

Wat kan ik voor u doen spierspanningshoofdpijn?

Wat is de oorzaak van uw hoofdpijn? Is dat uw (werk)houding, heeft u stress of gebruikt u uw nek en schouders wellicht niet op de juiste manier? Na een gesprek en onderzoek maak ik een behandelplan. Door oefeningen leert u uw nek- en schouderspieren en uw hoofd beter te ontspannen. Dat zorgt voor betere doorbloeding. Een combinatie van de juiste houding, goed gebruik van nek en schouders, goede spierspanning en goede ademhaling maakt u meer bewust van uw lichaam. Migraine is lastig behandelbaar, maar ontspanning van spieren kan wel een positief effect hebben, net als een andere levensstijl.

 

Meer informatie? Bel (0572) 360150 voor een afspraak of stuur een e-mail.

 

We zien je graag binnenkort in onze praktijk

Mail of bel ons gerust voor een afspraak of voor een vraag over uw klacht. Regelmatig heb ik een wachtlijst. Ik doe mijn best u zo snel mogelijk in te plannen of u door te verwijzen naar een collega die bij u past.

"Marleen is een betrokken en bekwaam therapeute, die verder kijkt dan alleen de klacht."

Neem contact op en maak vandaag nog een afspraak