Skip to main content
Logo Weultjes
Marleen Weultjes
Oefentherapeut Cesar

Collendoorn 10
8103 RJ Raalte
0572 360 150
marleen@cesar-raalte.nl

Lage rugklachten

Lage rugklachten

Verkeerd gebruik van uw rug, overbelasting, spanning en stress, een slechte conditie: het kan zorgen voor lage rugklachten. Veel mensen krijgen daarmee te maken: negen van de tien volwassenen krijgen er minstens eens in hun leven mee te maken.

 

Vicieuze cirkel

Door een pijnlijke en stijve rug gaat u anders bewegen. U past u beweging en houding aan, vermijdt bepaalde bewegingen en gaat meer verkrampt bewegen. Uw systeem van spieren, botten en gewrichten raakt uit balans en kan uw ademhaling, concentratie, slaappatroon en stemming negatief beïnvloeden. Dat geeft weer meer pijn: u belandt in een vicieuze cirkel. Download hier de folder over lage rugklachten.

 

Wat kan ik voor u doen?

Waar zit het probleem in uw rug en welke houding en beweging spelen daarbij een rol? Dat zoeken we eerst uit. U leert bewust omgaan met uw houding en uw (dagelijkse) manier van bewegen en krijgt inzicht in de reactie van uw lichaam op pijn en stress. Waar ligt uw belastingsgrens? U versterkt uw spieren en leert oefeningen die u ook thuis eenvoudig kunt uitvoeren. Uw rug wordt sterker, uw klachten nemen af. Ook leert u wat u kunt doen om klachten te voorkomen.

 

Meer informatie? Bel (0572) 360150 voor een afspraak of stuur een e-mail.

 

 

 

We zien je graag binnenkort in onze praktijk

Mail of bel ons gerust voor een afspraak of voor een vraag over uw klacht. Regelmatig heb ik een wachtlijst. Ik doe mijn best u zo snel mogelijk in te plannen of u door te verwijzen naar een collega die bij u past.

"Marleen is een betrokken en bekwaam therapeute, die verder kijkt dan alleen de klacht."

Neem contact op en maak vandaag nog een afspraak