Skip to main content
Logo Schaftenaar
Mieke Schaftenaar
Oefentherapeut Cesar

Speciaal voor
Zwangerschapscursus

Een zwangerschapscursus volgens Cesar? Dat kan! Sinds 1994 geef ik deze cursussen, waarin veel aandacht is voor houding en beweging tijdens en na de zwangerschap. Natuurlijk krijg je ook veel informatie over zwangerschap en bevalling. Ik werk met kleine groepjes, zodat je veel persoonlijke aandacht krijgt.

Inhoud cursus in vogelvlucht

Ontspanning, ademhaling- en perstechnieken, spierkracht en conditie behouden, ervaringen delen: het komt allemaal voorbij tijdens de zwangerschapscursus. Ik besteed veel aandacht aan houding, beweging, bekken en bekkenbodemspieren. Voor één les nodig ik ook uw partner uit: dan geef ik veel informatie over de bevalling en de rol die uw partner dan kan spelen.

De lessen worden in de avonduren gegeven. De zwangerschapscursus bestaat uit 12 lessen: 8 voor en 4 na de bevalling. De kosten zijn € 120,-.

Na je bevalling

Ná uw bevalling krijg je nog vier lessen. Dan besteed ik opnieuw aandacht aan houding en beweging. Hoe til je je kindje bijvoorbeeld ‘goed’ uit de box? Ook het verbeteren van spierkracht van buik- en bekkenbodemspieren en van uw conditie komen aan bod.

Cursus op maat

Wil je alleen of samen met een vriendin een verkorte cursus volgen? Ook dat kan. We bespreken de inhoud van de cursus dan vooraf en spreken het aantal lessen af. Deze lessen zijn meestal overdag. Kosten: € 20,- per persoon, per les van een half uur.

Meer informatie (0572) 35 83 25 of stuur een e-mail.

 

Direct aanmelden Zwangerschapscursus? Klik hier

Voor de patienten

We zien je binnenkort
graag in onze praktijk

“Ik heb Mieke ervaren als een deskundige therapeute die je goed ziet en de behandeling op jou aanpast.

Neem contact op en maak vandaag nog een afspraak