Skip to main content
Logo Schaftenaar
Mieke Schaftenaar
Oefentherapeut Cesar

Speciaal voor
Slaapoefentherapie

Slecht slapen: dat overkomt ons allemaal wel eens. Als dit vaker voorkomt, kan het je beperken in je dagelijks functioneren. Je kunt vermoeid raken, concentratieproblemen ervaren, raakt geïrriteerd of kunt last krijgen van hoofdpijn of pijnlijke spieren. Als slaapoefentherapeut kan ik je begeleiden met therapie die op jouw slaapprobleem is afgestemd.

Slaapoefentherapie is een effectieve manier om je slaapprobleem aan te pakken. Want ja: slapen kun je leren! We gaan samen aan de slag en je krijgt praktische tips en oefeningen. Na een intake en eventueel een kort onderzoek, maken we daarvoor samen een behandelplan. Je kunt iets hebben aan slaapoefentherapie als je lastig inslaapt of doorslaapt, te vroeg wakker wordt of als je bijvoorbeeld door stress slecht slaapt.

Therapie kan gericht zijn op:

  • adviezen voor slaapgewoonten
  • rust en ontspanning
  • een goede invulling van de dag
  • doorbreken van factoren en gedachten die je slaapprobleem in stand houden

www.slaapoefentherapie.nl/folder

 

 

 

 

Slaapoefentherapie voor kinderen

Bij kinderen tot een jaar of achttien komen slaapproblemen vaak voor. Slaapoefentherapie kan helpen: die stem ik natuurlijk af op de leeftijd en op de factoren die van invloed zijn op de slaapproblemen. Als ouder(s) bent u meestal actief betrokken bij de therapie.

www.slaapoefentherapie.nl/folderkind

Slaapoefentherapie: voor ouders en baby

Goed slapen is voor ons allemaal belangrijk, maar zéker ook als je zwanger bent, of net ouders bent geworden. En natuurlijk is het ook fijn als je baby goed slaapt. Tijdens slaapoefentherapie krijg je meer kennis over het belang van goed slapen. Daarnaast geef ik je tips en adviezen en krijg je oefeningen mee die helpen om goed (beter) te slapen. Bij aankomende of prille ouders zoom ik in op hoe je de hechting met je kindje bevordert en hoe je het huilen van je baby (h)erkent en kunt duiden. Je krijgt veel tekst en uitleg over ‘de kinderslaap’ in de eerste maanden en hoe je die als ouders kunt bevorderen.

 

Meer informatie? Bel voor een afspraak (0572) 35 83 25 of stuur een e-mail.

LOGO SLAAPOEFENTHERAPIE

Voor de patienten

We zien je binnenkort
graag in onze praktijk

“Ik heb Mieke ervaren als een deskundige therapeute die je goed ziet en de behandeling op jou aanpast.

Neem contact op en maak vandaag nog een afspraak