Skip to main content
Logo Schaftenaar
Mieke Schaftenaar
Oefentherapeut Cesar

Ervaringen van clienten

“Oog en oor voor mijn situatie”

“Ik kwam enkele weken na mijn bevalling bij Mieke: bekkenbodemklachten. Ik kreeg tijdens de intake al een goed gevoel bij het gesprek. Mieke had snel in de gaten wat voor mij belangrijk was voor een goed herstel. Ze had oog en oor voor mijn situatie en ik vond het prettig dat ik open en eerlijk met haar kon praten.

“Tijdens de behandelingen neemt Mieke echt de tijd. De oefeningen die ik meekreeg naar huis besprak ze goed en ik kon ze eerst oefenen. Ik kreeg ze ook duidelijk beschreven mee in een boekje, zodat ik het even kon nalezen. Ook nu ik de therapie heb afgerond, kan ik nog eens oefeningen doen. En als ik een vraag heb, bel ik gewoon nog even.

“Ik heb Mieke ervaren als een deskundige therapeute die je goed ziet en die de behandeling op jou aanpast. Ik ben snel en goed hersteld en kan nu met mijn man heerlijk genieten van onze dochter.”
Rianne Tijs-Slinkman

 

“Klachten minder of verdwenen door betere beweging”

“Door Cesartherapie werd ik mij geleidelijkaan bewust van mijn lichaamshouding. Klachten werden minder of verdwenen zelfs, doordat ik beter leerde bewegen. De benadering van Mieke is prettig en persoonlijk. Ik voelde me vrij om vragen te stellen. Door één op één contact en dankzij dat vertrouwde gevoel, durfde ik mij ontspannen te bewegen. In groepsverband voel ik mij eerder geremd.”
Anneke (64)

 

“Werk weer pijnloos doen”

“Fysiotherapie hielp niet helaas. Dus werd ik voor mijn rugklachten doorgestuurd naar Mieke. Toen we begonnen met de therapie had ik zoveel pijn dat ik niet goed kon liggen, zitten of lopen. Bij haar leerde ik dat eigenlijk allemaal weer opnieuw. Ik ben vrachtwagenchauffeur en kreeg tips voor mijn houding. Zoals geen armsteun te gebruiken en mijn voeten voor mij neerzetten als ik zit (en niet onder mijn zitvlak) en door meer te bewegen zoals fietsen en wandelen. Ik voel me veel fitter. Het zijn kleine dingen, maar zo belangrijk! Ik heb ook oefeningen gekregen die ik nog steeds doe. Ik ben zonder pijn en kan mijn werk als chauffeur weer met veel plezier doen.”
Mike Klink (37)

Voor de patienten

We zien je binnenkort
graag in onze praktijk

“Ik heb Mieke ervaren als een deskundige therapeute die je goed ziet en de behandeling op jou aanpast.

Neem contact op en maak vandaag nog een afspraak