Skip to main content
Logo Schaftenaar
Mieke Schaftenaar
Oefentherapeut Cesar

Groepscursus Sportief Wandelen

Sportief Wandelen gaat verder dan ‘gewoon’ lopen. Het tempo ligt hoger en u doet diverse oefeningen. Ideaal om uw conditie en fitheid te verbeteren, af te vallen of uw gewicht op peil te houden. Ook verkleint Sportief Wandelen de kans op botontkalking en verbetert het uw spierkracht. Ik geef deze wandeltraining wekelijks in groepsverband.

Sportief Wandelen: hoe gaat dat?smiek wand 270 173

Elke wekelijkse wandeltraining start met warmlopen en oefeningen. Daarna komen diverse wandelvormen en looptechnieken aan bod. We sluiten het uur af met een cooling down. Moeilijk? Welnee! Iedereen kan Sportief Wandelen. Na een rustige start wordt de training geleidelijk aan wel intensiever, zodat u conditie opbouwt. Download de folder Sportief Wandelen.

Praktisch: tijd en kosten

Sportief Wandelen is elke maandagochtend van 9.00 tot 10.00 uur. De training kost € 25,- per maand.

“Ik ben graag buiten, houd van wandelen maar niet van sportscholen!” Janny Vosmansmiek schoen 270 173 (58) koos bewust voor Sportief Wandelen. Ze bouwde door het wekelijkse uur intensief wandelen een goede conditie op.

Ook Marit (30) zegt van zichzelf dat ze “geen echte sportfanaat” is. “Ik zocht een stok achter de deur, zodat ik niet snel zou afhaken. Sporten in de buitenlucht in een groep bevalt mij goed.”

Marian Nahuis (67) bouwde tijdens Sportief Wandelen zoveel uithoudingsvermogen op dat zij nog “gemakkelijk de Vierdaagse kan lopen”.

Neem contact op voor een gratis proeftraining of meer informatie (0572) 35 83 25 of of stuur een e-mail.

Voor de patienten

We zien je binnenkort
graag in onze praktijk

“Ik heb Mieke ervaren als een deskundige therapeute die je goed ziet en de behandeling op jou aanpast.

Neem contact op en maak vandaag nog een afspraak