Skip to main content

Twee voeten echt op de grond

Het is heel fijn om bij Marleen in therapie te zijn. Als je voor het eerste gesprek komt word er door haar gekeken welke behandeling het beste  bij jouw past door middel van een gesprek. Mijn gedachten waren erg negatief. En doormiddel van een schriftje dat je van haar krijgt, waarbij bewust naar de opdruk en tekst die er op staat word gekeken of dit bij jouw en je gedrag past . Dit schriftje neem je elke keer mee en hier worden duidelijk je oefeningen en andere gedachten in op geschreven zodat je deze geregeld weer kunt terug lezen en dit voor jouw weer als normaal wordt beschouwd. Bij mij ligt dit schriftje op de zelfde plek zodat ik steeds weer opnieuw in mijn schrift kan lezen .Dit is goed want hierdoor wordt alles vanzelfsprekend en worden de oefeningen als normaal beschouwd en dat is heel prettig.
Ik heb in mij therapie veel gesprekken gehad, ontspanningsoefeningen voor mijn hele lichaam en dan ook oefeningen die je weer zekerder door de wereld laten lopen. Twee voeten echt op de grond!!
Ze heeft goed inzicht wanneer iemand wel of niet kan stoppen met de behandeling en dat is heel prettig en toont ook haar professionaliteit. Loop je tijdens je behandeling tegen andere problemen aan worden deze ook gelijk aangepakt. Door simpele voorbeelden probeert ze je oplossingen te geven voor de problemen waar je mee zit.

Marleen  is een betrouwbare, rustige, behulpzame, vriendelijke vrouw die oprecht alle tijd voor je neemt!
Ik ben haar dankbaar dat ze mij zo goed geholpen heeft tot nu toe en mij weer met beide benen op de grond hebt leren staan. Ze legt bij elke oefening goed uit waarom ze dit doet en wat dit met jouw kan doen als je deze goed onder de knie hebt.

Haar praktijk ruimte is altijd  schoon en  opgeruimd!

Karin (53)

"Marleen is een betrokken en bekwaam therapeute, die verder kijkt dan alleen de klacht."

Neem contact op en maak vandaag nog een afspraak