Skip to main content

Weer trots op mezelf

Ik ben al 15 jaar opzoek naar de juiste therapeut die mij kan helpen met mijn lichamelijke klachten t.g.v. hypermobiliteit.

Het begon met alleen oefeningen voor mijn lichamelijke klachten wat al snel ook ging helpen door met elkaar in gesprek te gaan. De gesprekken zijn laagdrempelig en Marleen kan goed luisteren en dingen aan mij terug geven maar ook juist soms de grenzen even duidelijk maken. Dit helpt mij enorm in de zoektocht in mijn zelfbeeld te accepteren en trots te zijn op de persoon die ik ben. De combinatie van oefeningen en gesprekken laat mijn lichamelijke klachten afnemen. Ik stond in eerste instantie niet open om aan de slag te gaan met het emotionele vlak rondom mijn pijnklachten maar ik merk echt zoveel verschil dat ik het iedereen wil adviseren het te proberen. Het heeft mij in ieder geval tot nu toe enorm geholpen en ik ben blij dat Marleen mij verder gaat ondersteunen/ begeleiden bij het verminderen van mijn pijnklachten, leren omgaan met mijn pijnklachten en het opnieuw trots worden op mezelf!

Na tientallen verschillende artsen, fysiotherapeuten en overige therapeuten heb ik eindelijk de therapeut gevonden waarbij ik het gevoel heb te worden gezien en waarbij daadwerkelijk mijn pijnklachten verminderen.

"Marleen is een betrokken en bekwaam therapeute, die verder kijkt dan alleen de klacht."

Neem contact op en maak vandaag nog een afspraak