Skip to main content
Logo Weultjes
Marleen Weultjes
Oefentherapeut Cesar

Collendoorn 10
8103 RJ Raalte
0572 360 150
marleen@cesar-raalte.nl

Hoe werk ik?

Hoe werk ik?

In mijn behandelingen vind ik het belangrijk dat u inzicht krijgt in uw klacht, begrijpt waar we aan werken en weet hoe lichaam en geest werkt. 

U krijgt een schrift (of naslagwerk) waarin u opdrachten en oefeningen krijgt, zodat u thuis met de opgedane ervaring aan de slag kunt. Juist de combinatie van de afspraak in de praktijk met de thuisopdrachten maakt dat er echt een verandering in uw dagelijks leven op gang kan komen.

We doen altijd eerst een intake. Hierin doet u uw verhaal en ik kijk samen met u wat ik voor u kan betekenen in de behandeling die gaat plaatsvinden. Mocht het nodig zijn doe ik een lichamelijk onderzoek bij u.

Daarna bepaalt u of de behandeling u aanspreekt en of ik als persoon bij u pas.

Na een eerste gesprek en onderzoek maak ik in overleg met u een behandelplan. Daarin staat waaraan u tijdens de behandeling oefentherapie kunt werken.

We zien je graag binnenkort in onze praktijk

Mail of bel ons gerust voor een afspraak of voor een vraag over uw klacht. Regelmatig heb ik een wachtlijst. Ik doe mijn best u zo snel mogelijk in te plannen of u door te verwijzen naar een collega die bij u past.

"Marleen is een betrokken en bekwaam therapeute, die verder kijkt dan alleen de klacht."

Neem contact op en maak vandaag nog een afspraak