Behandeling in Coronatijd

  

Behandelen in de praktijk is mogelijk wanneer onderstaande NIET op u van toepassing is:

Heeft u een of meerdere van de volgende (ook milde!) symptomen: neusverkoudheid of hoesten of keelpijn of benauwdheid of koorts (vanaf 38 graden)? Heeft u de afgelopen 24 uur klachten (COVID-19 symptomen) gehad? Heeft u huishouden/ gezinsleden met koorts en/ of benauwdheidklachten? Is er bij u zelf of een huisgenoot/ gezinslid in de afgelopen 14 dagen corona vastgesteld?

 

Aanmelden voor behandeling kan telefonisch: 0572-358325 of per mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Valt u onder de risicogroep voor COVID -19? Neem dan eerst even telefonisch contact met me op. Tussen de behandelingen door wordt tijd gepland om schoon te maken en om te voorkomen dat u in contact komt met andere mensen. Belangrijk dat u daarom niet te vroeg komt. Graag uw handen desinfecteren bij de ‘no touch’ desinfectiezuil vóór het betreden van de behandelruimte en neem uw eigen handdoek mee voor op de mat.


Bel of mail wanneer u meer informatie wilt of vragen heeft.

Cesartherapie kan ook helpen bij slaapproblemen

Slecht slapen, we doen het allemaal wel eens. Als het vaker voorkomt, kan het u beperken in uw dagelijks functioneren. Denk aan vermoeidheid, concentratie-problemen, geïrriteerd zijn, hoofdpijn, pijnlijke spieren door verhoogde spier-spanning. Als Slaapoefentherapeut kunnen wij u begeleiden met therapie, speciaal op uw slaapprobleem afgestemd.

 


Bel voor een afspraak of meer informatie (0572) 35 83 25 of stuur een e-mail.

Mieke Schaftenaar
Oefentherapeut Cesar

 

Hartkampweg 123
8101 WC Raalte
Telefoon 0572 358 325
mieke@cesar-raalte.nl

KP logo

logo-cesar

logoVvOCM

pat beoordeling 93b