Speciaal voor.. Zwangerschapscursus

Een zwangerschapscursus volgens Cesar? Dat kan! Sinds 1994 geef ik deze cursussen, waarin veel aandacht is voor houding en beweging tijdens en na de zwangerschap. Natuurlijk krijgt u ook veel informatie over zwangerschap en bevalling. Ik werk met kleine groepjes, zodat u veel persoonlijke aandacht krijgt.

 

Inhoud cursus in vogelvluchtsmiek buiken 270 173

Ontspanning, ademhaling- en perstechnieken, spierkracht en conditie behouden, ervaringen delen: het komt allemaal voorbij tijdens de zwangerschapscursus. Ik besteed veel aandacht aan houding en beweging. Voor één les nodig ik ook uw partner uit: dan geef ik veel informatie over de bevalling en de rol die uw partner dan kan spelen.

De lessen worden in de avonduren gegeven. De zwangerschapscursus bestaat uit 12 lessen: 8 voor en 4 na de bevalling. De kosten zijn € 120,-.

 

Na je bevalling

smiek kaartjes 270 173

Ná uw bevalling krijgt u nog vier lessen. Dan besteed ik opnieuw aandacht aan houding en beweging. Hoe til je je kindje bijvoorbeeld 'goed' uit de box? Ook het verbeteren van spierkracht van buik- en bekkenbodemspieren en van uw conditie komen aan bod.

 

Nieuw: cursus op maat

Wilt u alleen of samen met een vriendin een verkorte, individuele cursus volgen? Ook dat kan. We bespreken de inhoud van de cursus dan vooraf en spreken het aantal lessen af. Deze lessen zijn meestal overdag. Kosten: € 20,- per persoon, per les.
De kosten voor de zwangerschapscursus op maat zijn € 20,- per half uur.

 

 

Meer informatie? Bel voor een afspraak (0572) 35 83 25 of
meld u aan via dit aanmeldformulier.

 

 

 

 


Bel voor een afspraak of meer informatie (0572) 35 83 25 of stuur een e-mail.

Mieke Schaftenaar
Oefentherapeut Cesar

 

Hartkampweg 123
8101 WC Raalte
Telefoon 0572 358 325
mieke@cesar-raalte.nl

KP logo

logo-cesar

logoVvOCM

pat beoordeling 93b